Varför Crabsticks är så vidrigt

Wikipedia informerar:

"Crabsticks är en livsmedelsprodukt gjord av finhackat fiskkött, ofta alaska pollock, som formpressats, tillsatts vatten, potatismjöl, stabiliseringsmedel, aromämnen, smakförstärkare och färgämnen för att efterlikna krabbkött. Som livsmedelsprodukt i affärer går de under namn som exempelvis surimisticks, seasticks eller sticks då de innehåller för lite krabba för att få ha det i namnet. De innehåller väldigt lite eller inget krabbkött. Crabsticks är kokade och kan ätas direkt ur förpackningen. Den är en vanlig ingrediens i sushi."

När jag nu fått en större förståelse för hur skiten tillverkas, är det lättare att inse varför crabsticks inte är välsmakande.

Kan väl även komentera att "äta crabsticks direkt ur förpackningen" är bland det sista jag skulle vilja göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0