Dallassallad- Lika populärt som tv- serien?
Något jag inte bryr mig om eller respekterar är röror och krämer av olika slag. Det blir alltid vidrigt, det ligger, så att säga, i sakens natur. Äckligt kletig sörja blandat med vidrigare slaka ingredienser. Fy fan, jag blir arg bara jag tänker på det. För att ni ska förstå och dela min ilska kommer här några exempel.
1. Rödbetssallad. En självklarhet på julbordet, ingen vet dock varför. Mina föräldrar brukar ha det på smörgåsen ibland, tillsammans någon form av saltkött, inget jag rekommenderar. Tror de flesta blir lurade av färgen och tänker " Åh, en prinsessesallad!" och "Rosa signalerar ju "ät" i naturen, hur skulle det här kunna gå fel?"
2. Mimosasallad. Frukt och kräm. Kan förväxlas med potatissallad. Används ibland i smörgåstårter som mina morföräldrar servera i tid och otid. Observera att Gräpattacks officiella smörgåstårta under inga omständigheter innehåller denna styggelse.
3. Skagenröror av sämre sort. En god skagenröra är aldrig fel, men oftast har de snåla producenterna proppat skiten full med sk crabsticks. Jag vill ha räkor inte crabsticks! Fördelningen brukar vars cirka 50% kräm, 49% crabbsticks, 0,5 % dill, 0,5% räkor eller spår av räkor som det också kan betecknas.
De ovan nämnda rörorna är sådana som jag personligen, under mycket olyckliga omständigheter, har kommit i kontakt med. Jag gjorde lite research och gick in på k-salats hemsida. De hade några fler sk sallader att bidra med.
Legymsallad. För det första förstår jag inte namnet. För det andra består salladen av någon form av kräm, samt morotstärningar och ärtor. Vem, vid sina sinnes fulla bruk, vill äta detta?!
Dallassallad. Morot, syltad paprika, gurka, ananas, plus diverse annat äckel.
I sortimenter finns även, Grillsallad, Gurksallad, Makrillsallad, Sillsallad med mera. Utan tvekan minst lika motbjudande som övriga.
Sammanfattning: Att gilla röror, krämer och sallader av det slag som har presenterats ovan är fel och sjukligt.
1. Rödbetssallad. En självklarhet på julbordet, ingen vet dock varför. Mina föräldrar brukar ha det på smörgåsen ibland, tillsammans någon form av saltkött, inget jag rekommenderar. Tror de flesta blir lurade av färgen och tänker " Åh, en prinsessesallad!" och "Rosa signalerar ju "ät" i naturen, hur skulle det här kunna gå fel?"
2. Mimosasallad. Frukt och kräm. Kan förväxlas med potatissallad. Används ibland i smörgåstårter som mina morföräldrar servera i tid och otid. Observera att Gräpattacks officiella smörgåstårta under inga omständigheter innehåller denna styggelse.
3. Skagenröror av sämre sort. En god skagenröra är aldrig fel, men oftast har de snåla producenterna proppat skiten full med sk crabsticks. Jag vill ha räkor inte crabsticks! Fördelningen brukar vars cirka 50% kräm, 49% crabbsticks, 0,5 % dill, 0,5% räkor eller spår av räkor som det också kan betecknas.
De ovan nämnda rörorna är sådana som jag personligen, under mycket olyckliga omständigheter, har kommit i kontakt med. Jag gjorde lite research och gick in på k-salats hemsida. De hade några fler sk sallader att bidra med.
Legymsallad. För det första förstår jag inte namnet. För det andra består salladen av någon form av kräm, samt morotstärningar och ärtor. Vem, vid sina sinnes fulla bruk, vill äta detta?!
Dallassallad. Morot, syltad paprika, gurka, ananas, plus diverse annat äckel.
I sortimenter finns även, Grillsallad, Gurksallad, Makrillsallad, Sillsallad med mera. Utan tvekan minst lika motbjudande som övriga.
Sammanfattning: Att gilla röror, krämer och sallader av det slag som har presenterats ovan är fel och sjukligt.
Kommentarer
Trackback